Condicions d’ús

TÈCNICA BSR ofereix en aquest web informació relacionada amb el tipus d’activitat, productes i serveis que realitza.

TÈCNICA BSR es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en aquest lloc web, podent limitar o no permetre l’accés a aquesta informació. Especialment, TÈCNICA BSR es reserva el dret a eliminar, limitar o impedir l’accés al seu web quan sorgeixin dificultats tècniques per fets o circumstàncies alienes a TÈCNICA BSR i que, al seu criteri, disminueixin o anul·lin els nivells de seguretat adoptats per a l’adequat funcionament del web

Política de privadesa

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de TÈCNICA BSR , que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l’usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions. TÈCNICA BSR assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l’Usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l’Usuari pugui facilitar a través del nostre web.

Ús de les seves dades personals 
Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-les. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, veraces i pertinents per a la finalitat per a la qual les sol·licitem. La nostra pàgina web recull les seves dades personals mitjançant la recepció del formulari de contacte i a través del correu electrònic on pot sol·licitar-nos qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte. L’enviament dels mateixos implica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si TÈCNICA BSR ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privadesa. Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades. TÈCNICA BSR es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Comunicacions de dades 
TÈCNICA BSR li informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o en que l’Usuari ens ho autoritzi expressament.

Seguretat de les seves dades personals
Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que TÈCNICA BSR ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades, de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.