Viatjo a Andorra regularment per visitar els meus néts. A inicis del 2019 vaig començar a notar que l’esquena del meu nét, de nou anys, no estava del tot recta, tal i com acostumava a estar. Ell em comentava que li feien mal el coccix i les cames, especialment després del llargues jornades a l’escola. Una amiga del la meva filla ens va parlar de Rosario i la tècnica BSR, així que vam portar al peque a que li fes una sessió.

Ens vam quedar gratament sorpreses quan només després de la primera sessió la postura del meu nét havia millorat notablement! Amb això va començar a fer sessions cada unes quantes setmanes, i ara les fa cada uns quants mesos. Jo també he començat a provar-les cada cop que visito Andorra. L’any que ve faré 80 anys, m’agraden molt les sessions de BSR, especialment després de les tres hores de viatge en bus des de Barcelona.

read more
T.A. Ipswich

Dues sessions després d’haver començat el meu tractament, el dolor crònic que havia patit a la cadera durant el darrer any i mig havia disminuït tant, que finalment vaig poder tornar a ser jo mateixa. Vaig poder tornar a gatejar per terra jugant a cavallet amb el meu fill de tres anys, agenollar-me sense cap por per atendre un home que va caure al supermercat, i ballar dansa irlandesa amb un gran i alegre somriure. Amb cada sessió, l’estrés i la tensió que el meu cos havia ananat acumulant amb el temps, es va anar alliberant de forma notable i efectiva.

La naturalesa no invasiva d’aquesta teràpia em va atraure molt, Rosario és clarament molt coneixedora i experimentada en la seva tècnica. És una gran professional a l’hora d’explicar tot el que implica el tractament físic (i les raons darrere aquest tractament), i respón amb claredat i entusiasme a qualsevol questió que pugui tenir sobre què esperar-ne abans i després a mesura que el meu cos intenta guarir-se a sí mateix. Segueixo rebent sessions de manteniment cada pocs mesos, per ‘tornar a configurar’ el meu rellotge d’estrés corporal, però tant els meus metges com jo, considerem que ara ja no necessito cirugia. En resum, BSR ha millorat i segueix millorant enormement tant el meu estat mental com el meu cos físic.

read more
S.W. La Cortinada

Des del moment que vaig conèixer Rosario, vaig poder veure la passió que sent per BSR i el desig genuí que té per ajudar les persones a sentir-se el millor possible. Després de rebre BSR, no només va desapareixer la tensió que tenia a les espatlles i la part baixa de l’esquena, sinó que la tensió emocional també va començar a dissipar-se. Avui em sento equilibrada, sana i forta, física i emocionalment.

No dubtaria en recomanar Rosario a qualsevol que estigui buscant prendre cura del seu cos físic i emocional. Centro SYO és un indret molt acollidor, és com si entressis a casa d’un amic. Eugenia és una persona molt càlida i sempre té un somriure a la cara. Espero amb ànsia cada visita i estic agraïda per tot el que Rosario mitjançant BSR ha pogut aconseguir per millorar la meva qualitat de vida.

read more
A.U. Ordino

En iniciar el tercer mes del meu embaràs, necessitava moltíssim un massatge. Trobar Rosario va ser com una brisa d’aire fresc. La seva serenitat, la seva espiritualitat, i la passió per la seva feina van embolcar el meu cos just quan més ho necessitava. Tinc moltes ganes de tornar amb Rosario després del part per a que m’ajudi a créixer com una nova mamà, sana i plena.

read more
F.W. Arinsal

Vaig rebre BSR amb Rosario a causa dels meus problemes crònics a la part inferior de l’esquena. El meu mal d’esquena abans de començar BSR era insuportable. Després dels tres primers tractaments, la tensió que m’estava dominant es va dissipar i després del cinquè tractament, el dolor i la tensió van desaparèixer per complert i no han tornat. He estat sense dolor durant mesos ara mateix. Estic molt content amb el tractament, el nivell d’atenció, i el coneixement que Rosario té i amb molt de gust recomanaria la tècnica BSR i el Centro SYO.

read more
B.U. Ordino