Benestar - Salut - Relaxació

BODY STRESS RELEASE o BSR es tradueix com a «Dissipació de l’Estrès Corporal». És una tècnica que va ser concebuda i desenvolupada a Sud-àfrica el 1981. Avui hi ha més de 500 professionals que s’hi dediquen a 22 països del món. Per a més informació, visita www.bodystressrelease.com

BSR és una tècnica de salut complementària sense finalitat terapèutica i actualment és reconeguda mundialment per la seva eficàcia. És una tècnica de marca registrada i consisteix a aplicar pressió manual i digital de manera precisa i lleugera sobre les àrees corporals que emmagatzemen la tensió.

Un professional de BSR està capacitat per detectar senyals corporals i descobrir els patrons d’estrès emmagatzemats a les diferents estructures del cos. Amb la roba posada, la persona s’estira al llit dissenyat específicament per a la tècnica BSR i el professional comença a treballar les diferents àrees, aplicant una pressió amb el polze i l’índex i creant un impuls lleuger però precís i en la direcció correcta. La sessió dura uns 40 minuts. Mitjançant la seqüència d’impulsos aplicats a les diferents zones corporals, el cervell tradueix aquests senyals al sistema nerviós i fomenta el procés d’autoreparació.

BSR és una tècnica de salut 100% complementària. Un professional de BSR no diagnostica ni tracta cap malaltia, ja que aquest camp és exclusiu de la medicina.

En el transcurs dels últims anys i en expandir-se la reputació dels professionals de BSR arreu del món, cada vegada més metges decideixen recomanar als seus pacients que provin la tècnica BSR. La tècnica és tan popular als Països Baixos que les companyies d’assegurança cobreixen un percentatge del preu de les sessions.

A més de metges i cirurgians, molts altres professionals decideixen enviar els seus pacients a realitzar la tècnica BSR, com ara els fisioterapeutes, coaches de fitness i psicòlegs, entre d’altres. Finalment, la tècnica BSR s’estableix al Principat d’Andorra per primera vegada amb la missió d’ajudar la població a potenciar el seu benestar, maximitzar-ne l’experiència de vida i prevenir malestars i lesions futures.